תרפא - אנטיפסטי קליל ובריא
 
 
צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרף לניוזלטר החודשי שלנו
 
ותיהנה בכל חודש ממידע חדש ובריא ומתכונים והמלצות לחיים בריאים יותר
 
 
 

אנטיפסטי קליל ובריא

סלט? מנה בפני עצמה? המינוח לא חשוב העיקר שזה טעים, בריא, משביע וקליל. מנה עשירה בנוגדי חמצון חשובים ומתאימה לכל מי שלא סובל מדלקות פרקים (שאם כן אז עליו להתרחק מירקות ממשפחת הסולניים שהם: חצילים, תפוחי אדמה, עגבניות ופלפלים בכל הצבעים).
 
רכיבים (8 מנות):
 
1 חציל גדול פרוס לחתיכות בעובי לא דק מדי ולא עבה.
שלושה בצלים פרוסים- רצוי בצלים סגולים
שלושה קישואים חתוכים לעיגולים.
ארבע גמבות בצבעים שונים.
ראש שום מפורק.
גזר חתוך לרצועות דקות.
בטטה פרוסה דק.
ואפשר גם שומר פרוס, לפת פרוסה לעיגולים, דלעת חתוכה לקוביות
 
למריחה:
 
חצי כוס שמן זית.
רבע כוס מים.
כף כמון.
חצי כף מלח הימלאיה או herbamare .
שתי כפות פפריקה.
 
אופן ההכנה:
 
1. מניחים את הירקות על ניר אפיה.
2. מברישים את הירקות בתערובת למריחה.
3. אופים בחום של 190 מעלות כעשרים דקות.
4. הופכים את הירקות ומברישים שוב בתערובת למריחה.
5. אופים עוד כרבע שעה.
 
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים