תרפא - בטטות מזוגגות בעשבי תיבול
 
 
צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרף לניוזלטר החודשי שלנו
 
ותיהנה בכל חודש ממידע חדש ובריא ומתכונים והמלצות לחיים בריאים יותר
 
 
 

בטטות מזוגגות בעשבי תיבול

מנה נהדרת, מחממת, מנחמת בעיקר כשהיא מגיעה לדרגה מקורמלת- מתבקש ללקק את האצבעות והצלחת ולא להשאיר פירור. הבטטה היא ירק עמילני אנטי דלקתי ועשבי התיבול המוספים לה מחזקים את מערכת החיסון ומערכת העיכול.
 
חומרים (4 מנות):
2 בטטות גדולות (רצוי מאורכות ומוצקות)
3 כפות טימין יבש
1 כף אורגנו יבש
1 בצל גדול
שליש כוס שמן זית
4 כפות מים
כפית שטוחה מלח הימלאיה או herbamare
 
אופן ההכנה:
חותכים את הבטטות לרצועות דקות דקות וארוכות (בצורה של צ'יפס).
חותכים את הבצל לרצועות דקות וארוכות.
מניחים בתבנית גדולה, ומערבבים היטב עם שאר הרכיבים.
מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות
אופים חצי שעה, מסירים את נייר הכסף ומערבבים.
ממשיכים לאפות בתבנית לא מכוסה בחום של 180 מעלות עוד כ 15 דקות- עד שהבטטות רכות ושחומות מעט.
 
* חשוב שהבטטות והבצל יקבלו גוון שחום- זה משדרג את טעם המנה לאין ערוך!


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים