תרפא - בראוניז שוקולד קפה ללא גלוטן
 
 
צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרף לניוזלטר החודשי שלנו
 
ותיהנה בכל חודש ממידע חדש ובריא ומתכונים והמלצות לחיים בריאים יותר
 
 
 

בראוניז שוקולד קפה ללא גלוטן

רכיבים:
150 גרם שוקולד מריר 70%
רבע כוס שמן קוקוס
כף  פולי קפה (לאספרסו) טחונים היטב או כפית תחליף נס קפה מומסת במעט מים רותחים (תחליף מומלץ: fini או במבו או צ'יקו)
4 ביצים אורגניות או 3 ביצים ו 3 כפות רסק תפוחים
1 כוס סוכר קוקוס או חצי כוס סוכר קוקוס ורבע כפית סטיביה נוזלית
1 כפית תמצית וניל טבעית
2 כפות מים
קורט נדיב של מלח הימלאיה
חצי כוס קמח שקדים
2 כפות קמח קוקוס - רצוי של ג'אמוקה
אפשרות לגיוון: חצי כוס פקאן קצוץ גס
 
אופן ההכנה:
  1. להמיס שוקולד עם שמן קוקוס בסיר בינוני- על אש נמוכה תוך כדי ערבוב
  2. להוסיף את פולי הקפה הטחונים/ תחליף נס קפה מומס, לערבב היטב ולכבות את האש.
  3. להוסיף לסיר ביצים (ורסק תפוחים), סוכר, וניל, מים ומלח ולטרוף היטב.
  4. להוסיף את הקמחים ולאחד לעיסה הומוגנית.
  5. אפשר להוסיף את הפקאנים הקצוצים ולהטמיע בעדינות.
  6. לשטח את התערובת בתבנית מלבנית על נייר אפיה.
  7. לאפות ב 80 מעלות 25-30 דקות- זהירות לא לייבש את העוגה- עליה להישאר לחה מעט, אבל לא בצקית.
  8. לצנן לפחות שעה לפני ההסתערות
 תוצאת תמונה עבור ‪coconut flour brownies‬‏


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים