תרפא - גרנולה ללא סוכר
 
 
צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרף לניוזלטר החודשי שלנו
 
ותיהנה בכל חודש ממידע חדש ובריא ומתכונים והמלצות לחיים בריאים יותר
 
 
 

גרנולה ללא סוכר

במקום לקנות גרנולה, הכינו בבית ותראו כמה שזה פשוט. זו ארוחת בוקר מושלמת בליווי יוגורט עיזים טבעי. מצויינת לסכרתיים, לסובלים  מכולסטרול גבוה, מיתר לחץ דם, מאנמיה, מכיבים עיכוליים, PMS, קנדידה, אסתמה של העור, היפותירואידיזם, ומיגרנה.
 
רכיבים (20 מנות):
 
חצי ק"ג שיבולת שועל מלאה.
רבע כוס פרג לא טחון.
חצי כוס גרעיני חמניות.
חצי כוס שקדים חצויים.
רבע כוס צנוברים.
רבע כוס פתיתי קוקוס.
חצי כוס שומשום מלא.
כוס צימוקים אורגאניים (למי שאין קנדידה).
חצי כוס זרעי פשתן שלמים.
2 כפות שמן קוקוס מכבישה קרה.
6 כפות סילאן (למי שיש קנדידה: 20 טיפות סטיביה)

* אפשר כמובן להתפרע ולגוון ולהוסיף זרעי ציה, קינמון טחון, משמשים מיובשים אורגניים קצוצים וכל העולה על דמיונכם הפרוע בהתאם לטעמכם הקולינרי!
 
אופן ההכנה:
 
1.     מערבבים בתבנית אפיה שמן קוקוס סילאן ושיבולת שועל. 
2.     אופים בחום של 160 מעלות כחצי שעה ומערבבים מדי פעם.
3.     מוסיפים את שאר הרכיבים חוץ מזרעי הפשתן, הצנוברים והצימוקים וממשיכים לאפות עוד 10 דקות.
4.     מוציאים מהתנור ומוסיפים זרעי פשתן, צנוברים וצימוקים.
5.     מצננים ושומרים בצנצנת זכוכית במקרר.
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים