תרפא - מאפינס שוקולד מקמח קוקוס
 
 
צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרף לניוזלטר החודשי שלנו
 
ותיהנה בכל חודש ממידע חדש ובריא ומתכונים והמלצות לחיים בריאים יותר
 
 
 

מאפינס שוקולד מקמח קוקוס

אלו הם מאפינס ממכרים, נימוחים ומשגעים מקמח קוקוס, נטולי גלוטן ומוצרי חלב- מומלץ להסתער עליהם בעודם חמימים אך  הם יהיו מצוינים גם אם יישמרו במקפיא  (עד חודש) רק זיכרו להוציא ולחמם מעט לפני ההסתערות.


רכיבים:
6 כפות שמן קוקוס
150 גרם שוקולד מריר 60% לפחות
3 ביצים
חצי כפית תמצית וניל אמיתית
קורט מלח הימלאיה
6 כפות סילאן/נקטר קוקוס
3 כפיות אבקת קקאו
2 כפיות שטוחות קמח קוקוס
 
אופן ההכנה:

  1. ממיסים יחד שמן קוקוס ושוקולד על אש נמוכה תוך ערבוב, לתערובת חלקה
  2. מערבלים 5 דקות במיקסר ביצים, תמצית וניל, מלח, וממתיק מועדף.
  3. מאחדים את שתי התערובות ומקפלים בעדינות פנימה קקאו וקמח קוקוס.
  4. ממלאים בתערובת עד מחצית מתבנית המאפין
  5. אופים 10-12 דקות בחום של 160 מעלות
 
 



 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים