תרפא - מגנום וניל בצק עוגיות מצופה שוקולד (טבעוני)
 
 
צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרף לניוזלטר החודשי שלנו
 
ותיהנה בכל חודש ממידע חדש ובריא ומתכונים והמלצות לחיים בריאים יותר
 
 
 

מגנום וניל בצק עוגיות מצופה שוקולד (טבעוני)

רכיבים (8 מגנומים):

לשכבת בצק העוגיות:
כוס שיבולת שועל טחונה דק דק
קורט מלח הימלאיה
חצי כוס חמאת שקדים טבעית (עם אופציה לעוד מעט)
4 כפות מייפל טבעי
חצי כפית תמצית וניל טבעית/גרגרים מחצי מקל וניל
30 גרם שוקולד מריר איכותי קצוץ לקוביות קטנות (אני משתמשת בשוקולד 75% מוצקי קקאו של vivani המומתק בסוכר קוקוס)

לשכבת הגלידה:
3/4 כוס קשיו בדוק ומושרה 4 שעות לפחות
כוס קרם קוקוס סמיך (שעשוי רק מקוקוס ללא חומרים משמרים)
3 כפות מייפל
חצי כפית תמצית וניל אמיתית או גרגרים מחצי מקל וניל

לשכבת השוקולד:
חצי כוס שמן קוקוס
100 גרם שוקולד מריר איכותי (vivani כאמור מומלץ)
כפית גדושה אבקת קקאו 
2 כפות מייפל או סירופ קוקוס 

אופן ההכנה:

1. לערבב היטב את חומרי הבצק ובידיים רטובות לשטח ולהדק היטב כף גדושה בכל תבנית סיליקון (אם הבצק יבש יש להוסף עוד חמאת שקדים)
2. לטחון למרקם חלק לגמרי את חומרי הגלידה ולשפוך כ 5 כפות על שכבת הבצק
3. להקפיא לפחות 3 שעות
4. להוציא מהמקפיא ולשטח על שכבת הגלידה עוד כף גדושה של בצק עוגיות
5. להכניס למקפיא לשעה לפחות
6. להמיס את חומרי שכבת השוקולד בפינג'אן על חום מאד נמוך ולהניח לצינון
7. לחלץ את הגלידות שקפאו ולטבול בקרם השוקולד או לשפוך את הקרם עם כפית מכל הצדדים.
8. להחזיר את הגלידות לתבניות הסיליקון להקפאה.
9. כדאי להוציא את הגלידות כ 10 דקות לפני האכילה.
10.להתעלף

 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים