תרפא - ממרח חומוס ביתי
 
 
צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרף לניוזלטר החודשי שלנו
 
ותיהנה בכל חודש ממידע חדש ובריא ומתכונים והמלצות לחיים בריאים יותר
 
 
 

ממרח חומוס ביתי

חומוס נקרא במקור "חימצה" כיוון שהוא נוטה להחמיץ מאד מהר. תארו לכם כמה חומרים משמרים שמים לו היצרנים כדי שיחזיק מעמד שבועיים ואף יותר. כשאתם מכינים לבד, הכינו כמות לא גדולה שתספיק לכם ללא יותר מארבעה ימים- מעבר לכך החומוס מתחיל להתקלקל. ממרח מעולה לסוכרתיים, בעלי כולסטרול גבוה, לחץ דם גבוה, עצירות, מעי רגיז, אוסטיאופורוזיס.
 
רכיבים:
 
1 כוס חומוס מוכן. *
חצי כפית מלח הימלאיה או herbamare .
4 כפות שמן זית.
4 שיני שום.
4 כפות טחינה.
1 כפית כמון.
מיץ מלימון אחד.
מים לפי הצורך.
 
אופן ההכנה:
 
1.    את כל החומרים שמים במעבד מזון ומועכים.
2.    מוסיפים מעט מים תוך כדי הטחינה עד לקבלת מרקם רצוי.
 
 
 
 
 
* כדאי להשתמש בחומוס מונבט: משרים את החומוס 12 שעות במים רגילים. מניחים על מגבת לחה על תבנית בתנור כבוי למשך 24 שעות. שוטפים את החומוס ומבשלים במים חצי שעה. מסננים וממשיכים לפי ההוראות הנ"ל.
 
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים