תרפא - מרק כרישה וחומוס
 
 
צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרף לניוזלטר החודשי שלנו
 
ותיהנה בכל חודש ממידע חדש ובריא ומתכונים והמלצות לחיים בריאים יותר
 
 
 

מרק כרישה וחומוס

 
זוהי מנה מזינה, שכיף לאכול ולהתמלא ממנה, טובה להורדת סוכר, כולסטרול ולחץ דם, לחזוק מערכת החיסון, לדלקות פרקים, פיברומיאלגיה, לטיפול ומניעת סרטן, לשמירה על משקל גוף תקין ולחימום הגוף והנפש בימי החורף הקרים.
 
רכיבים (6 מנות):
 
3 כרישות בינוניות.
כפית חמאה.
2 כפות שמן זית.
2 שיני שום פרוסות דק.
כפית שטוחה של מלח הימלאיה או herbamare.
פלפל שחור.
300 גרם חומוס (מושרה ומבושל או של סנפרוסט).
4 כוסות מים.
אפשרות: 100 גרם גבינת צאן אורגנית קשה מגוררת ( כמו הקצ'קבל של גבעות עולם או צאלה של נאות סמדר)
 
 
אופן ההכנה:
 
1. חוצים לאורך את הכרישות ופורסים דק. מאדים ללא שמן כ 10 דקות, בסיר מכוסה על אש נמוכה.
2. מוסיפים שמן זית וחמאה, ממיסים ומוסיפים את השום והמלח. מכסים ומבשלים כשלוש דקות נוספות על אש נמוכה.
3. מוסיפים חומוס ופלפל שחור ומבשלים כשלש דקות תוך כדי ערבוב.
4. מוסיפים מים, מרתיחים ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה.
5. מרסקים בבלנדר חצי מהמרק.
6. ניתן להגיש עם מעט גבינ"צ צאן אורגנית מגוררת שמניחים על כל מנה בנפרד או תלולית יוגורט כבשים סמיך.
 
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים