תרפא - מרק מאש
 
 
צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרף לניוזלטר החודשי שלנו
 
ותיהנה בכל חודש ממידע חדש ובריא ומתכונים והמלצות לחיים בריאים יותר
 
 
 

מרק מאש

מרק קל להכנה, משביע ובריא. שעועית המאש נחשבת למזון שתומך בכבד ועוזר לניקויו. המרק טוב לסובלים מפיברומיאלגיה, עצירות, מעי רגיש, סוכרת, יתר לחץ דם, כולסטרול גבוה, קנדידה, אקנה, סרטן, מחלות כבד, בעיות בעור ודיכאון חורף...
 
רכיבים (4 מנות):
 
כוס מאש (כדאי מאד להשרות 2-8 שעות לפני ההכנה).
3 כוסות מים.
בצל גדול קצוץ דק.
2 גזרים חתוכים לקוביות.
2 כפות שמן זית.
1 כפית כמון.
חצי כף מלח הימלאיה או herbamare
גבינת צאן אורגנית קשה מגוררת/ בולגרית עזים אורגנית / יוגורט כבשים (לא חובה).
 
אופן ההכנה:
 
1. מאדים בצל בסיר (ללא שמן) עד להשתקפותו.
2. מוסיפים את כל שאר החומרים חוץ  מהתבלינים, השמן והגבינה, ומביאים לרתיחה.
3.מוסיפים את התבלינים, מנמיכים ומוסיפים שמן זית. מבשלים כ 40 דקות, עד שהתערובת מסמיכה מעט ושעועית המאש מתנפחת.
4. מי שאוהב מרקם של נזיד יכול להמשיך ולבשל עד שהמים מתאדים כליל ואפשר לטחון את המרק באופן חלקי או מלא.
 
ניתן להגיש עם תלולית של גבינה או יוגורט במרכז.
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים