תרפא - מרק קרם ערמונים
 
 
צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרף לניוזלטר החודשי שלנו
 
ותיהנה בכל חודש ממידע חדש ובריא ומתכונים והמלצות לחיים בריאים יותר
 
 
 

מרק קרם ערמונים

זהו מרק קטיפתי ומתקתק, בעל ארומה מוקרמת בלי באמת להקרים, שמצוין למיגרנות, סכרת, עצירות, מעי רגיש, לחץ דם גבוה, כולסטרול גבוה, קנדידה ופיברומיאלגיה.
 
חומרים: (6 מנות)
 
2 כרישות פרוסות (החלק הלבן בלבד) או בצל גדול קצוץ.
1 כף שמן זית/חמאה
2 שיני שום חתוכות דק
חצי ק"ג ערמונים בואקום או קלופים ידנית*
2 בטטות בינוניות
1 כפית מלח הימלאיה או herbamare
קורט פלפל לבן
 
 אופן ההכנה:
 
1. מאדים את הכרישה/ הבצל בסיר מכוסה עד להשתקפותה (כ 10 דקות תוך ערבוב מדי פעם).
2. מוסיפים שום ומאדים כשתי דקות נוספות על אש נמוכה.
3. מוסיפים את השמן/ חמאה וממשיכים לאדות בסיר מכוסה 3 דקות.
4. מוסיפים את שאר החומרים למעט התבלינים ומערבבים.
5. מוסיפים מים עד כדי כיסוי כל החומרים + כוס נוספת.
6. מביאים לרתיחה ואז מוסיפים את התבלינים ומנמיכים.
7.
מבשלים עם מכסה כארבעים דקות עד שהבטטה רכה.
8. טוחנים בבלנדר סטיק או במערבל ומגישים.
  
* הדרך הכי קלה והכי פחות מלכלכת לקילוף ערמונים היא חריצת מרכז הערמון בסכין חד, הכנסה לסיר מלא במים רותחים וחליטה של עשר דקות.


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים