תרפא - עוגיות חלבה פריכות
 
 
צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרף לניוזלטר החודשי שלנו
 
ותיהנה בכל חודש ממידע חדש ובריא ומתכונים והמלצות לחיים בריאים יותר
 
 
 

עוגיות חלבה פריכות

מי שאוהב חלבה- ישתגע על העוגיות הללו- הן נימוחות, נמסות בפה, עשירות בסידן, ברזל וסיבים תזונתיים וניתן לאוכלן בלי שום ייסורי מצפון! מצוינות למניעה ולטיפול  באוסטאופורוזיס, PMS, מיגרנה, נשירת שיער, עצירות, מעי רגיש ולנפש שכמהה למתוק.

חומרים (25 עוגיות):
 
2 כוסות קמח כוסמין מלא.
1 כפית אבקת סודה לשתיה.
100 גרם חמאה מומסת/ חצי כוס שמן קוקוס ואני הכי אוהבת להשתמש בחצי כוס שמן בוטנים שצף בצנצנת חמאת בוטנים אורגנית ...
¾ כוס טחינה משומשום מלא- ממליצה ביותר על טחינא.
3/4 כוס סוכר קוקוס.
 
אופן ההכנה:
 
1.   מערבבים את כל החומרים יחד לעיסה חלקה ודביקה מעט. אם העיסה יבשה מדי יש להוסיף מעט חמאת טחינה.
2.   יוצרים כדורים בגודל של אגוז ומשטחים מעט.
3.   מניחים על נייר אפיה בתבנית ואופים כרבע שעה בחום של 170 מעלות- זהירות לא לאפות יותר מדי- רק עד שיזוף קל
ניתן לשמור בהקפאה כחודש.
 
 
 
 
 
 
 

 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים