תרפא - עוגיות ט"ו בשבט
 
 
צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרף לניוזלטר החודשי שלנו
 
ותיהנה בכל חודש ממידע חדש ובריא ומתכונים והמלצות לחיים בריאים יותר
 
 
 

עוגיות ט"ו בשבט

את העוגיות האלה מכינים מכל השאריות של פירות ט"ו בשבט, אבל לא כדאי לחכות עד לחג הזה כדי ליהנות מהן. מומלץ ביותר להשתמש בפירות אורגניים שלא יובשו עם דו תחמוצת הגופרית ולא הוסיפו להם סוכר (בעיקר משמשים, צימוקים בהירים ושזיפים)
 
רכיבים (50 עוגיות):
 
160 גרם מישמשים מיובשים אורגנים.
125 גרם שזיפים מיובשים מגולענים.
200 גרם צימוקים שחורים אורגנים חצויים.
5 תאנים.
5 תמרים מגולענים.
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים.
חצי כוס שמן קוקוס מכבישה קרה (אפשר 100 גרם חמאה).
רבע כוס סוכר קוקוס (אפשר סוכר קנים אורגני).
2 ביצים.
4 כפות קמח אורז מלא או קמח כוסמין מלא.
רבע כפית סודה לשתיה.
מיץ מחצי לימון.
3 כפות ריבת מישמשים.
 
אופן ההכנה:
 
1.     קוצצים את הפירות היבשים לחתיכות קטנות.
2.     מערבבים עם שאר החומרים היטב.
3.     יוצרים עיגולים ומשטחים.
4.     מניחים בתבנית אפיה ואופים בחום של 160 מעלות כעשרים דקות.
 
 
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים