תרפא - פס אגוזים וצימוקים
 
 
צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרף לניוזלטר החודשי שלנו
 
ותיהנה בכל חודש ממידע חדש ובריא ומתכונים והמלצות לחיים בריאים יותר
 
 
 

פס אגוזים וצימוקים

עוגה יוקרתית, שקוצרת מחמאות ואנחות. מעולה לרגישים לגלוטן, לבעלי מעי רגיש, למניעת סרטן, לספורטאים, לחיזוק הערמונית, לנשירת שיער, PMS, כיבים עיכוליים, אוסטאופורוזיס, אקנה, אסתמה, לפריון, ואפילו לסוכרתיים מותרת חתיכה אם מכינים עם תחליף הסוכר ומחצית מכמות הצימוקים.
 
מרכיבים (12 פרוסות):
 
200 גרם אגוזי פקאן שורים גס.
100 גרם אגוזי קשיו.
100 גרם אגוזי לוז שבורים לחצי.
200 גרם צימוקים אורגניים.
7 כפות קמח אורז מלא/ קמח כוסמין מלא/ שקדים טחונים למרקם של קמח.
3 כפות סוכר קוקוס (לי זה טעים בלי המתקה כלל).
כוס שוקולד מריר איכותי 70% מוצקי קקאו, שבור לפיסות קטנטנות בגודל של שוקולד צ'יפס.
2 ביצים.
 
אופן ההכנה:
 
1.     מערבבים את כל החומרים היטב לקבלת תערובת דביקה.
2.     שמים נייר אפייה בתבנית "אינגליש קייק".
3.     מניחים את התערובת על נייר האפייה.
4.     אופים כחצי שעה בחום של 160 מעלות.
5.     מוציאים והופכים את העוגה על ניר האפיה.
6.     כשהעוגה מצטננת לחלוטין, עוטפים בניי האפיה ואז בנייר כסף ומקפיאים.
7.      מגישים את העוגה הישר מהמקפיא - ע"י פריסה לפרוסות דקות.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים