תרפא - פצפוצי קינואה בטעם חלבה
 
 
צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרף לניוזלטר החודשי שלנו
 
ותיהנה בכל חודש ממידע חדש ובריא ומתכונים והמלצות לחיים בריאים יותר
 
 
 

פצפוצי קינואה בטעם חלבה

ספק עוגיות ספק חטיפי אנרגיה משגעים- מה שבטוח שהן קלות להכנה, לא מצריכות אפיה והן עתירות בסידן ובברזל. פצפוצי קינואה הן בעצם קינואה תפוחה (על אותו עיקרון של פצפוצי אורז). ניתן להשיגם בבתי טבע. מתאימות לרגישים לגלוטן, למניעת אוסטאופורוזיס, מיגרנה, לספורטאים, לילדים, למניעת נשירת שיער, לאירוח ולשוחרי הבריאות והטעם.
 
רכיבים (20 ריבועים):
 
5 כוסות פצפוצי קינואה.
200 גרם שומשום מלא.
שליש כוס דבש לא מחומם.
שליש כוס סילאן תמרים.
¾ כוס טחינה משומשום מלא- רצוי ומומלץ טחינא
חצי כוס שמן קוקוס מומס מכבישה קרה.
חצי כפית תחליף נס קפה (צ'יקו, פיני או במבו) – לא חובה

אפשרויות לשדרוג: ניתן להמיר חלק מהשומשום המלא בשומשום שחור, להוסיף דומדמניות אורגניות מיובשות, צימוקים אורגניים, גרעיני חמניה ועוד כיד הדמיון הקולינרי השורה עליכם....
 
אופן ההכנה:
 
1.   קולים את השומשום במחבת ללא שמן עד שהוא מזהיב.
2.  שמים בסיר גדול שמן קוקוס, טחינה ותחליף נס קפה וסילאן ומחממים על אש נמוכה לאיחוד תוך כדי ערבוב.
3.   מסירים מהאש ומוסיפים דבש, פצפוצי קינואה ושומשום ומערבבים היטב.
4.   שופכים לתבנית מלבנית מרופדת בנייר אפיה. מכסים בנייר אפיה נוסף ודוחסים את התערובת בידיים או עם מערוך.
5.   מצננים במקרר וחותכים.
ניתן לשמור בהקפאה עד 3 חודשים.
 
כאשר מחממים דבש, אובדים המינרלים, הויטמינים וחומצות האמינו של הדבש והוא הופך לסוכר פשוט. לפי הרפואה האיורוודית (הרפואה ההודית העתיקה), אין לחמם דבש שכן בעת החימום הוא הופך לרעיל. 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים