תרפא - פשטידת בצל
 
 
צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרף לניוזלטר החודשי שלנו
 
ותיהנה בכל חודש ממידע חדש ובריא ומתכונים והמלצות לחיים בריאים יותר
 
 
 

פשטידת בצל

פשטידה קלה להכנה עם טעם מיוחד שמתקבל מהקצח. לקצח יש תכונות נוגדות סרטן ויחד עם הבצל הוא מומלץ לחולי סוכרת. הפשטידה טובה גם לחיזוק מערכת החיסון, לאוסטאופורוזיס ולדלקות פרקים.
 
רכיבים (10 מנות):
 
4 בצלים גדולים קצוצים דק.
1 כף חמאה.
200 גרם קצ'קבל צאן אורגנית מגוררת (מומלץ ביותר של גבעות עולם)
1 יוגורט עיזים 3%.
2 ביצים אורגניות .
2 כפות קצח.
1 כוס קמח כוסמין אורגני/קמח עדשים כתומות
חצי כוס שקדים טחונים למרקם של קמח.
חצי כפית מלח הימלאיה דק
 
אופן ההכנה:
 
1. מאדים את הבצל בסיר מכוסה על אש נמוכה כ- 20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מכבים ומוסיפים את החמאה שתימס.
2. מערבבים את שאר החומרים בקערה.
3. מוסיפים את הבצל לאחר שהצטנן מעט לתערובת שבקערה ומערבבים. אם התערובת נוזלית מדי יש להוסיף מעט קמח כוסמין.
4. יוצקים ל-10 תבניות אישיות או לתבנית שקעים ואופים בחום של 160 מעלות כ- 45 דקות עד להתייצבות הפשטידה.
 
הערה: יש למקם את הפשטידה בין שתי תבניות בתנור.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים