צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

קרוטונים

תוספת מעניינת ומשדרגת לסלט. התוספת מכילה סיבים תזונתיים ושום, שכידוע טוב ליתר לחץ דם, כולסטרול גבוה, סרטן, חיזוק מערכת החיסון ולחימה בחיידקים ופרזיטים שונים.

 
רכיבים: 

4 פרוסות לחם שיפון או כוסמין מלא.
3 שיני שום מעוכות.
2 כפיות פטרוזיליה קצוצה.
שליש כוס שמן זית.
כפית פפריקה (אפשר חריפה)
רבע כפית מלח הימלאיה או herbamare .
 
אופן ההכנה:
 
1. חותכים את הלחם לריבועים קטנים.
2. מערבבים עם שאר החומרים ואופים בתנור בחום של 160 מעלות, כעשרים דקות עד שהלחם משחים. יש לערבב מדי פעם תוך כדי אפיה.
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים