תרפא - רוטב פסטו
 
 
צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרף לניוזלטר החודשי שלנו
 
ותיהנה בכל חודש ממידע חדש ובריא ומתכונים והמלצות לחיים בריאים יותר
 
 
 

רוטב פסטו

אוהבים שום? זה בדיוק הרוטב בשבילכם. וגם אם תרצו למנוע סרטן, לטפל בעצירות, מעי רגיש דלקות פרקים, ויתר לחץ דם- כדאי לכם ליהנות ממתכון זה.
 
רכיבים:
 
3 צרורות של בזיליקום- עלים בלבד.
4 כפות צנוברים/ גרעיני חמנייה/ גרעיני דלעת/ אגוזי מלך קצוצים.
4 שיני שום טריים.
כפית מלח הימלאיה או herbamare  (לבעלי לח"ד גבוה- הסתפקו בחצי).
כ ¾ כוס שמן זית.
 
אופן ההכנה:
 
1.    מרסקים את כל המרכיבים במעבד מזון או במיקסר יד לקבלת מחית חלקה. אם יש צורך מוסיפים עוד שמן זית.
2.    ניתן לשמור במקפיא או להשתמש מיד כרוטב לניוקי או כממרח.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים