תרפא - תבשיל קינואה ובטטה
 
 
צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרף לניוזלטר החודשי שלנו
 
ותיהנה בכל חודש ממידע חדש ובריא ומתכונים והמלצות לחיים בריאים יותר
 
 
 

תבשיל קינואה ובטטה

זהו תבשיל קל לעיכול ולהכנה. מצוין לסובלים מכיבים עיכוליים, פיברומיאלגיה, מחלות עור, אנמיה, כולסטרול גבוה, לחץ דם גבוה, מיגרנה, אסתמה, אקנה, סכרת, קנדידה, מעי רגיז, ונשירת שיער.
 
רכיבים (8 מנות):
 
2 כוסות קינואה.
1 בטטה מגורדת.
בצל גדול קצוץ דק.
2 שיני שום כתושות.
2 כפות שמן זית.
כפית מלח הימלאיה או herbamare.
רבע כפית כורכום.
חצי כפית פפריקה.
2 כוסות מים.
 
אופן ההכנה:
 
1.   מאדים בצל בסיר עד להשתקפותו.
2.   מוסיפים את השום ומערבבים כשתי דקות.
3.   מוסיפים את הבטטה ואת הקינואה ומערבבים.
4.   מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
5.   מנמיכים, מוסיפים תבלינים ושמן זית ומבשלים מכוסה על אש נמוכה כ 25 דקות, עד שהנוזלים מתאדים לגמרי.
 
 
 
 
 
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים