צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

אורז מלא ברוטב שומשום

לא  כולם מעריצים של האורז המלא. ואני אומרת שמי שלא מעריץ לא מצליח להכין כמו שצריך. אז הנה מתכון שתמיד מצליח עם אורז מלא. נסו- והפעם לא תתאכזבו.
זהו מתכון עתיר סיבים תזונתיים, ויטמיני B, סידן וברזל. מתאים לחולי צליאק, אסתמה, מיגרנה, קנדידה, עצירות, כיבים עיכוליים, לחץ דם גבוה, כולסטרול גבוה ולכל חובבי הבריאות.
 
רכיבים: (5 מנות)
 
1 כוס אורז מלא בסמטי.
3 כוסות מים רותחים.
חצי כפית מלח הימלאיה או herbamare.
כפית חרדל.
2 שיני שום כתושות.
2 כפות חומץ אורז או מיץ לימון.
3 כפות רוטב סויה (אמיתי בבקשה).
4 כפות שמן שומשום.
2 כפות שומשום מלא.
 
אופן ההכנה:
 
1.    משרים את האורז עם מים ומלח שעתיים לפני הבישול.
2.    מסננים ושמים בסיר יחד עם המים.
3.    מרתיחים, מוסיפים מלח ומנמיכים את האש. מבשלים על אש נמוכה 30- 40 דקות (עד שהנוזלים מתאדים כליל).
4.    מערבבים את שאר החומרים ויוצקים על האורז המוכן.
5.    ניתן להוסיף חצי כוס בוטנים קלויים קצוצים ו/או 2 כוסות שעועית ירוקה מאודה.
 
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים