צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

עוגת שוקולד ואגוזים מלכותית וקראנצ'ית

עוגה יוקרתית, שקוצרת מחמאות ואנחות. מעולה לרגישים לגלוטן, לבעלי מעי רגיש, למניעת סרטן, לספורטאים, לחיזוק הערמונית, לנשירת שיער, PMS, כיבים עיכוליים, אוסטאופורוזיס, אקנה, אסתמה, לפריון, ואפילו לסוכרתיים מותרת חתיכה אם מכינים עם סטיביה ומחצית מכמות הצימוקים. העוגה יכולה להיות נטולת גלוטן- לפי האופציות הרשומות של קמחים ללא גלוטן.
 
מרכיבים (12 פרוסות):
 
200 גרם אגוזי פקאן שבורים גס.
100 גרם אגוזי קשיו.
100 גרם אגוזי לוז שבורים לחצי.
200 גרם צימוקים אורגניים.
7 כפות קמח אורז מלא/ קמח כוסמין מלא/ קמח שקדים או שקדים טחונים למרקם של קמח.
3 כפות סוכר קוקוס/ 12 טיפות סטיביה טבעית (לי זה טעים בלי המתקה כלל).
100 גרם שוקולד מריר איכותי 70% מוצקי קקאו לפחות, שבור לפיסות קטנטנות בגודל של שוקולד צ'יפס.
2 ביצים אורגניות.
 
אופן ההכנה:
 
1.     מערבבים את כל החומרים היטב לקבלת תערובת דביקה.
2.     שמים נייר אפייה בתבנית "אינגליש קייק".
3.     מניחים את התערובת על נייר האפייה.
4.     אופים כחצי שעה בחום של 160 מעלות.
5.     מוציאים והופכים את העוגה על ניר האפיה.
6.     כשהעוגה מצטננת לחלוטין, עוטפים בניי האפיה ואז בנייר כסף ומקפיאים.
7.      מגישים את העוגה הישר מהמקפיא - ע"י פריסה לפרוסות דקות.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים