צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

קרקרים מקמח חומוס ו/ או סויה

לרגישים לגלוטן וגם למפרידים בין פחמימות לחלבונים- להלן קרקרים מיוחדים וטובים הנחשבים למנת חלבון, וישתדכו יפה עם כל ממרח שתבחרו למרוח עליהם. 

רכיבים (12 קרקרים):
 
 2 כוסות קמח חומוס או קמח סויה או תערובת של שניהם.
1 כפית מלח הימלאיה או herbamare.
300 גרם יוגורט  עיזים3%-5% שומן
2 ביצים אורגניות.
2 כפות שמן זית.
חצי כוס שומשום.
* אפשר להוסיף 150 גרם גבינת צאן מגוררת – רצוי אורגנית או לפחות ללא חומרים משמרים ( של משק יעקבס, בית יצחק, נאות סמדר, צאלה...)
 
 
אופן ההכנה:
 
1.  מערבבים את כל החומרים יחד ומשטחים בעזרת ידיים רטובות על תבנית מלבנית משומנת בשמן זית, בגובה של 40 ס"מ. הבצק יוצא דביק- אל חשש!
2.  אופים בחום של 160 מעלות כעשרים דקות.
3.  חותכים לריבועים, מצננים ושומרים בקירור או בהקפאה (עד 3 חודשים).
  •    הבצק הזה מצוין כתחתית לקישים ואפילו לפיצה ללא גלוטן!
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים