| חומרים:
חצי כוס שמן קוקוס מומס (אפשר ורצוי להשתמש ברבע כוס חמאת קקאו ורבע כוס שמן קוקוס)
רבע כוס מייפל אמיתי
חצי כוס אבקת קקאו איכותית
למילוי: חמאת בוטנים טבעית/ חמאת שקדים/טחינה גולמית משומשום מלא
אופן ההכנה:
1. להמיס את שמן הקוקוס (וחמאת הקקאו במידה ובחרתם לשלב)
2. להוסיף את אבקת השוקולד ולערבב היטב
3. להוסיף את המייפל רק כאשר הקרם אינו חם ולערבב היטב
4. בשקעים של תבנית סיליקון* לשפוך חצי מקרם השוקולד ולהכניס למקפיא להתייצבות
5. להוציא מהמקפיא ולמרוח בעדינות חמאת בוטנים או חמאת שקדים או טחינה
6. לשפוך את שאר קרם השוקולד על המילוי ולהקפיא היטב.
7. לחלץ את הפרלינים מתבנית השקעים ולשמור בקופסת זכוכית אטומה במקפיא.
* מומלץ להשתמש בתבנית שקעים שאינם קטנים מדי כדי להצליח למרוח את המילוי- אני משתמשת בתבנית עם צורות של פרח בגודל של תחתית כוס זכוכית. |
|
|
|
|