צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

לבבות באונטי

מי שאוהב שוקולד וקוקוס בטוח אוהב באונטי- חטיף השוקולד השחור לבן שמשלב שני טעמים שהם חברים טובים אחד של השני. אם בא לכם על החטיף הזה בלי יסורי מצפון- קבלו אותו בגרסה בריאה וטעימה לא פחות

חומרים (8 לבבות):

שליש כוס קרם קוקוס
חצי כוס שמן קוקוס נוזלי
5 כפות מייפל טבעי/ דבש לא מחומם/ 25 טיפות סטיביה איכותית
קורט מלח
חצי כפית אבקת גרגרי וניל/כפית תמצית וניל אמיתית
2 כוסות פתיתי קוקוס 

לציפוי השוקולד:
100 גרם שוקולד מריר לפחות 70% מוצקי קקאו
2 כפיות אבקת קקאו
10 טיפות סטיביה/ 3 כפות מייפל טבעי
שליש כוס שמן קוקוס מומס
אופן ההכנה:

1. מחממים את חומרי המילוי יחד חוץ מהמייפל או הדבש עד להמסה ואיחוד הרכיבים.
2. מסירים מהאש ומוסיפים את הדבש או המייפל (אם ממתיקים בסטיביה אפשר לחמם יחד עם שאר החומרים). התערובת צריכה להיות צמיגית. אם היא נוזלית מדי יש להוסיף קוקוס ואם קשה מדי יש להוסיף שמן קוקוס.
3. יוצקים לתבניות סיליקון אישיות בצורה חביבה (לבבות, כוכבים, פרחים וכו')
4. שמים במקפיא לכשעתיים עד שניתן לשלוף בקלות את המילוי מהתבניות.
5. ממיסים יחד את חומרי הציפוי- אם משתמשים במייפל מוסיפים אותו רק לאחר שהתערובת פושרת.
6. שולפים את המילוי מהתבניות ומכניסים לקרם השוקולד. מחזירים לתבניות הסיליקון להקפאה נוספת.
7. מומלץ לאכול כ 10 דקות לאחר הוצאה מהמקפיא.

ולמה מוסיפים מייפל או דבש לאחר ההסרה מהאש אתם שואלים? כיוון שהתכונות הטובות שלהם (ויטמינים, חומצות אמינו וכו') נהרסות בחימום וחבל.


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים