צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

רולדת שוקולד ממולאת בקרם קפה- טבעונית, ללא גלוטן וללא אפיה

אחת העוגות האהובות עלי- גם יפיפיה וגם טעימה בצורה שאין לתאר. ובנוסף מתאימה לטבעונים, רו פודיסטים ולנמנעים מגלוטן. ובשתי מילים: רוצו להכין!
המהממת הזו מבוססת על המתכון הזה

לבצק:
3/4 כוס קמח שקדים
3/4 כוס קמח שיבולת שועל (הכי פשוט לטחון שיבולת שועל דק דק למרקם קמחי)
6 תמרים קצוצים מזן מג'עול
חצי כפית תמצית וניל טבעית/רבע כפית גרגרי וניל
שליש כוס אבקת קקאו איכותי
רבע כוס מים עם אופציה ליותר
מעט שמן קוקוס לשימון

לטחון היטב למרקם חלק לגמרי- להוסיף מים אם צריך. לשטח על נייר אפיה משומן במעט שמן קוקוס בעזרת הידיים לצורה של  מלבן בגובה חצי ס"מ ולהכניס למקפיא לכרבע שעה.

לקרם קפה:
כוס קרם קוקוס טבעי שעשוי רק מקוקוס- לקרר את הקרם על מנת שהחלק המוצק יפרד מהנוזל. יש להשתמש רק בחלק המוצק.
2 כפות מייפל אמיתי
רבע כפית תמצית וניל אמיתית/קמצוץ גרגרי וניל
חצי כפית תחליף נס קפה - אני אוהבת את משקה השעורה של "גרין פילד"

להקציף יחד את חומרי הקרם כשתי דקות, למרוח על הבצק הקפוא ולגלגל בעדינות- אפשר להיעזר בנייר האפיה לגלגול. להקפיא לכחצי שעה בתוך נייר האפיה.

לקרם השוקולד:
רבע כוס שמן קוקוס
חצי כוס אבקת קקאו איכותית
3 כפות מייפל אמיתי/סילאן טבעי

להוציא את הרולדה מהמקפיא ולמרוח את קרם השוקולד. לשמור בהקפאה ולהוציא כחמש דקות לפני הפריסה והאכילה. וואו!!!





 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים