צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

גלידת קרמל שמיימית וטבעונית

אם אתם אוהבים טעם של קרמל- זו הגלידה בשבילכם! צפו לאנחות עונג בזמן הליקוק...

רכיבים (10 מנות):


2 כוסות קרם קוקוס טבעי ללא תוספות
2 כפות סוכר קוקוס
כפית גרגרי לציטין
כוס קשיו מושרה לפחות 4 שעות
חצי כפית תמצית וניל טבעית או רבע כפית גרגרי וניל
1/3-1/2 כוס מים- לפי הצורך
לא חובה אבל מומלץ מאד: כפית משקה שעורה (תחליף בריא לנס קפה)

אופן ההכנה:

1. מחממים את קרם הקוקוס בסיר או בפינג'אן יחד עם סוכר הקוקוס. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב. מנמיכים וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב עד הסמכה (בשלב זה אפשר להוסיף את כפית אבקת השעורה להעצמת הטעם הקרמלי). מכבים ומניחים להתקרר.
2. מניחים בבלנדר עוצמתי את שאר הרכיבים ואת קרם הקוקוס הסמיך לאחר שהצטנן וטוחנים היטב עד למרקם חלק כמשי. כדאי להוסיף את המים הדרגה ואם יש צורך להוסיף עוד מים- הנוזל צריך להיות סמיך באופן שנוזל לאיטו
3. מוזגים לתבניות ארטיק מסיליקון, נועצים מקל ארטיק או כפית קטנה. מקפיאים לפחות 6 שעות.
4. מוציאים כחמש דקות לפני הליקוק (צפו לערפול חושים קל...)




 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים