צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

אורז פרא עם גרעינים

זוהי מנה יפה ומעניינת. מתקבל אורז צבעוני בניחוח מיוחד של שמן סומסום. האורז עשיר בסיבים תזונתיים ובויטמיני B והוא טוב להורדת כולסטרול וסוכר וכן לעצירות וקנדידה. העושר התזונתי של המנה יכול להועיל לנשירת שיער, אנמיה, אוסטיאופורוזיס. בנוסף, הרגישים לגלוטן יהנו ממנה זו ללא חשש.
 
רכיבים (4 מנות):
 
½ 1 כוסות אורז פרא.
3 כוסות מים רגילים להשריה.
כף מלח רגיל.
4 כוסות מים רותחים.
½1 כפות מלח הימלאיה או herbamare.
2 כפות שמן שומשום מכבישה קרה.
3 כפות שומשום (רצוי מלא).
רבע כוס צנוברים.
רבע כוס גרעיני דלעת.
 
אופן ההכנה:
 
1.        משרים את האורז עם מים רגילים ומלח רגיל לשלוש שעות לפחות.
2.        מסננים את המים מהאורז ושמים את האורז בסיר עם מים רותחים על אש גבוהה.
3.        כשהמים רותחים מוסיפים מלח ים ומנמיכים. מבשלים על אש נמוכה כארבעים דקות עד שהמים מתאדים לגמרי.
4.        בתום הבישול מוסיפים שמן שומשום,זרעי שומשום, צנוברים וגרעיני דלעת.
5.        מערבבים ומגישים.
 
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים