צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרף לניוזלטר החודשי שלנו
 
ותיהנה בכל חודש ממידע חדש ובריא ומתכונים והמלצות לחיים בריאים יותר
 
 
 

בורקס טבעוני ללא גלוטן

האמנתם שבורקס יכול להיות בריא? אז להלן ההוכחה: בורקס מזין, טבעוני, ללא גלוטן, טעים עד ממכר!
את המוצרים תוכלו למצוא ברשת חנויות הטבע "ניצת הדובדבן".
ואגב- למרות שבגישה שלי אני לא בעד לספור קלוריות, בכל זאת למי שזה חשוב לו רשמתי את העלות הקלורית של כל רכיב כדי שתבינו עד כמה הבורקס הזה דל בקלוריות ועם זאת מאד משביע: בסה"כ כ 150 קלוריות של עונג צרוף ויחד עם סלט מהווה ארוחה מושלמת. רעיונות לסלטים יצירתיים תמצאו כאן

רכיבים למנה אחת:

2 דפי אורז מלא (=60 קלוריות)
פרוסת גבינה בסגנון צהובה של Mozza risella (= 25 קלוריות)
כף קוטג' של אוטופי ( = כ 30 קלוריות)
2 זיתים קצוצים (=15 קלוריות)
כף של שומשום מלא ושומשום שחור (= כ 20 קלוריות)
מים למריחה

אופן ההכנה:

1. להשרות את דפי האורז לפי ההוראות שעל האריזה עד להתרככות
2. לסנן את הדפים מהמים ולהניח דף אחד על נייר אפיה- לעצב אותו בצורה של משולש על ידי קיפולו.
3. למרוח כף קוטג', מעליו להניח פרוסת "גבינה צהובה" ומעל לפזר זיתים קצוצים.
4. להניח את דף האורז השני בצורה שתכסה את המילוי ותעטוף  את הצדדים כך שלא יזלגו חומרי המילוי.
5. להבריש עם מעט מים ולפזר את השומשום. (אפשר להבריש עם שמן זית ואף עם ביצה במידה ואינכם טבעוניים).
6. לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 15 דקות (אפשר לאפות גם בטוסטר אובן). 




 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים