צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

סלט כרוב עם שומשום ושקדים

סלט מעניין ומיוחד. הכרוב נחשב לירק מונע סרטן בהיותו בן למשפחת המצליבים. הסלט עתיר בסידן, סיבים תזונתיים וברזל. מעולה למניעת אוסטיאופורוזיס, סרטן, דלקות פרקים, נשירת שיער, לטיפול בעצירות, מעי רגיש, וכמובן- לכל שוחרי הבריאות.
 
רכיבים:
 
חצי ראש כרוב לבן קצוץ דק (ניתן וכדאי להוסיף כרוב סגול ליופי ולבריאות).
שתי כפות שמן שומשום מכבישה קרה.
חצי כוס שקדים קצוצים.
חצי כוס שומשום מלא.
מלח הימלאיה לפי הטעם.
                                                                                     
דרך ההכנה:
 
לפני ההגשה יש להוסיף לכרוב הקצוץ את שאר המרכיבים.
אפשר לקלות מעט ובעדינות את השומשום והשקדים להעצמת הטעם אך זה על חשבון הבריאות...
מעט ובעדינות= כ 10 דקות בתנור בחום של 160 מעלות.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים