צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

פשטידת בצל

פשטידה קלה להכנה עם טעם מיוחד שמתקבל מהקצח. לקצח יש תכונות נוגדות סרטן ויחד עם הבצל הוא מומלץ לחולי סוכרת (אם אינכם אוהבים קצח וותרו עליו). הפשטידה טובה גם לחיזוק מערכת החיסון, לאוסטאופורוזיס ולדלקות פרקים.
 
רכיבים (10 מנות):
 
4 בצלים גדולים קצוצים דק- רצוי סגולים.
1 כף חמאה.
200 גרם קצ'קבל צאן אורגנית מגוררת (מומלץ של גבעות עולם או גלילי)
1 יוגורט עיזים 3% (200 מ"ל)
2 ביצים אורגניות.
2 כפות קצח- לא חובה אם לא אוהבים.
1 כוס קמח כוסמין אורגני/קמח עדשים כתומות/קמח טף/קמח חומוס
חצי כוס שקדים טחונים למרקם של קמח.
חצי כפית מלח הימלאיה דק
 
אופן ההכנה:
 
1. מאדים את הבצל בסיר מכוסה על אש נמוכה כ- 20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מכבים ומוסיפים את החמאה עד שהיא נמסה.
2. מערבבים את שאר החומרים בקערה.
3. מוסיפים את הבצל לאחר שהצטנן מעט לתערובת שבקערה ומערבבים. אם התערובת נוזלית מדי יש להוסיף מעט קמח.
4. יוצקים ל-10 תבניות אישיות או לתבנית שקעים ואופים בחום של 160 מעלות כ- 45 דקות עד להתייצבות הפשטידה (אם אופים בתבניות אישיות זמן האפיה מתקצר לכחצי שעה)
5. אפשר לשדרג על ידי שימוש בתחתית בצק מיוחד על בסיס קמח עדשים מהמתכון הזה
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים