
לפניכם גלידה מיוחדת בטעמה משילוב של יוגוט צאן, תאנים ודבש- קינוח שהוא "קלאס באפס מאמץ..." הגלידה עשירה בסידן ממקור התאנים והיוגורט עיזים ובסיבים תזונתיים שיחד עם החיידקים הידידותיים שביוגורט תעשה רק טוב למערכת העיכול.
רכיבים ל כ 3 מנות
200 מ"ל יוגורט צאן סמיך עם 5% שומן לפחות
4 תאנים טריות בדוקות קצוצות
2 כפות דבש לא מחומם
2 כפות חמאת קשיו/שקדים
ואם יש צורך במידה ויוצא סמיך מדי: חלב סויה אורגני ללא סוכר
תוספות משדרגות בריאותית ומרקמית: קורט גרגרי וניל, כפית מאקה, כפית לציטין, כפית אינולין, קפסולת פרוביוטיקה, חצי כפית גואר גאם
אופן ההכנה:
1. לטחון היטב את הרכיבים - אם המרקם סמיך מדי (זה תלוי אם הוספתם גואר גאם שמאד מסמיך או אם היוגורט בעל אחוזי שומן גבוהים יותר) הוסיפו חלב סויה עד הגעת מרקם כשל עיסה של פנקייק)
2. להקפיא בתבניות גלידה ייעודיות עם מקל