צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

שוקולד אמיתי ממולא

חומרים לכ 10 פרלינים: 
חצי כוס שמן קוקוס מומס (אפשר ורצוי להשתמש ברבע כוס חמאת קקאו ורבע כוס שמן קוקוס)
רבע כוס מייפל אמיתי
חצי כוס אבקת קקאו איכותית- אפשר קקאו נא

למילוי: חמאת בוטנים אורגנית/ חמאת שקדים/טחינה גולמית משומשום מלא/חמאת קוקוס של ג'מוקה (אפשר לערבב עם כף מייפל לאוהבי המתוק)


אפשר להוסיף מזונות על לשוקולד כגון: כפית מאקה, כפית לוקומה, כפית אבקת פטריות כח מסוג כלשהו, חצי כפית ספירולינה, חצי כפית עשב חיטה/שעורה של "עתיד ירוק, כפית אשווגנדה וכדומה...

אופן ההכנה:

1. להמיס את שמן הקוקוס (וחמאת הקקאו במידה ובחרתם לשלב)
2. להוסיף את אבקת השוקולד ולערבב היטב
3. להוסיף את המייפל רק כאשר הקרם אינו חם ולערבב היטב
4. בשקעים של תבנית סיליקון* לשפוך חצי מקרם השוקולד ולהכניס למקפיא להתייצבות
5. להוציא מהמקפיא ולמרוח בעדינות את המילוי הנבחר
6. לשפוך את שאר קרם השוקולד על המילוי ולהקפיא היטב
7. לחלץ את הפרלינים מתבנית השקעים ולשמור בקופסת זכוכית אטומה במקפיא

* מומלץ להשתמש בתבנית שקעים שאינם קטנים מדי כדי להצליח למרוח את המילוי- אני משתמשת בתבנית עם צורות של פרח בגודל של תחתית כוס זכוכית




 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים