צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

טבולה קינואה צבעוני

מנה קלילה ובריאה- עשירה בסידן, ברזל, מגנזיום ועוד דברים טובים שמועילים לערמונית, מיגרנה, אסתמה, זיכרון בריא, נשירת שיער, אקנה,  לדלקות בדרכי השתן, למעי רגיש, למניעת עצירות.


רכיבים (8 מנות):
 
1 כוס קינואה.
1 בצל קצוץ דק.                          
2 שיני שום כתושות.
2 כפות שמן זית.
חצי לימון סחוט.
כפית מלח הימלאיה או herbamare.
חצי כוס חמוציות או גוג'י ברי
חצי כוס צנוברים/ גרעיני דלעת/ קשיו/ אגוזי מלך.
חצי צרור פטרוזיליה /כוסברה קצוצה.
1 כוס מים מהברז.
 
אופן ההכנה:
 
1. מאדים בצל בסיר ללא שמן עד להשתקפותו ( פשוט מניחים על אש נמוכה ומערבבים מדי פעם- לא לדאוג, זה לא יישרף ויהיה טעים כאילו שטיגנתם בשמן).
2. מוסיפים שום ומערבבים כשתי דקות.
3. מוסיפים קינואה ומערבבים כשתי דקות נוספות.
4. שופכים  מים מביאים לרתיחה, מנמיכים ומוסיפים תבלינים. 
5. מבשלים על אש נמוכה כ 20 דקות עד להתאיידות הנוזלים.
6. מצננים את התבשיל ומוסיפים את שאר הרכיבים.
7. ניתן להגיש קר או חמים- בהתאם לטעם.
 
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים