צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

סניקרס טבעוני

כל תיאור שאתן לממתק הזה לא יספיק עד שתטעמו בעצמכם. מדובר במעין עוגה בסגנון סניקרס, בעלת שלוש שכבות שכל אחת מהן מעלפת בפני עצמה והשילוב המשולש הזה יוצר מעדן מרוכז ועשיר. כל דקה שעוברת מבלי שהכנתם את זה היא דקה מבוזבזת אז קדימה- לעבודה!

רכיבים (לכ 10 חטיפים):

שכבת הבסיס:
חצי כוס קמח קוקוס
3.4 כוס קשיו (רצוי לפתוח ולבדוק שאין גן חיות בפנים... ורצוי להשרות כ 4 שעות במים אך לא חובה)
4 תמרים מזן מג'עול
3 כפות שמן קוקוס

שכבת הטופי:
8 תמרים מזן מג'עול
2 כפות חמאת שקדים (אני הכי אוהבת את שקדימון)
רבע כפית גרגרי וניל או כפית תמצית וניל אמיתית
רבע כוס מים

לשכבה הקראנצ'ית:
חצי כוס שברי קשיו קלוי מעט (קליה של כ 10 דקות בחום של 160 מעלות)

שכבת השוקולד-קרמל:

4 תמרים מזן מג'עול
2 כפות אבקת קקאו איכותית (רצוי raw אך לא חובה)
3 כפות שמן קוקוס
1כף חמאת שקדים
חצי כוס מים

אופן ההכנה:
1. לטחון היטב את שכבת הבסיס ולשטח בתבנית מאורכת. להקפיא בזמן הכנת השכבה השניה.
2. לטחון היטב את רכיבי שכבת הטופי ולמרוח בעדינות על שכבת הבסיס. להקפיא לשעה עד להתייצבות.
3. לפזר שברי קשיו על העוגה ולנעוץ אותם בעדינות בעוגה- שיהיו בולטים מעט.
4. לחתוך את העוגה למלבנים קטנים.
5. לטחון את רכיבי שכבת השוקולד קרמל ולמרוח על כל מלבן או לטבול כל מלבן (אפשר בעזרת קיסם) ברוטב כך שיהיה מצופה מכל צדדיו ולהקפיא ל 4 שעות לפחות.
6. ניתן לשמור במקפיא כחודש (סיכוי קלוש שיחזיק מעמד יותר מכמה ימים)!


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים