צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

דואט כרובית וברוקולי

זהו מרק פשוט להכנה עם טעם מעודן המתקבל משילוב בין הכרובית לברוקולי, בני דודים ממשפחת המצליבים הידועה בתכונותיה האנטי סרטניות. מרק מעולה למניעת אוסטיאופורוזיס, סרטן, מיגרנה ולימות החורף הקרים.
 
חומרים: (6 מנות)
 
1 תפרחת ברוקולי.
1 תפרחת כרובית.
בצל סגול קטן/כרישה.
1 כפית מלח הימאיה או תערובת לתיבול אורגנית- HERBAMARE
6 כפות חמאת שקדים.

אופן ההכנה:
 
1. חותכים את הבצל, הברוקולי והכרובית לחתיכות דקות ומכניסים לסיר.
2. מאדים ללא מים כ 10 דקות על חום נמוך בסיר מכוסה ואז מוסיפים מים עד כדי כיסוי ומביאים לרתיחה.
3. מוסיפים מלח ומנמיכים.
4. מבשלים 20 דקות.
5. מכבים את האש ומרסקים את המרק בבלנדר מוט.
6. מוסיפים כף חמאת שקדים לכל מנה, מערבבים ומגישים.
 
 כדאי מאד להשרות את הברוקולי והכרובית במים עם מלח לכחצי שעה ולאחר סינון לחתוך ולבדוק היטב כדי להימנע מאכילת בעלי חיים שיודעים שהירקות הללו ממש טעימים...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים