צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

שייק מוקה טבעונאי

שייק מוקה טבעוני ללא סוכר לרגע של מתיקות נטולת יסורי מצפון. איך עושים את זה אתם שואלים? כל שצריך הוא בלנדר חזק ואם יש מסחטת מיצים שמתמחה בהפיכת שקדים ואגוזים שונים לחלב, הכל יהיה הרבה יותר פשוט- אני השתמשתי במסחטה של יורום- (תוכלו ליצור איתנו קשר על מנת לברר על מסחטת הפלא הזו):

רכיבים: (2 מנות)
חצי כוס שקדים+חצי כוס קשיו מושרים 4 שעות
כף סילאן
כפית תחליף קפה (אני השתמשתי במשקה שעורה גרין פילד) מומסת ברבע כוס מים חמים
זרעי וניל מחצי מקל וניל/חצי כפית תמצית וניל טבעית
2 כפיות זרעי צ'יה
אופציות לשדרוג: 1 כפית אבקת קקאו נא ו/או 1 כפית אבקת מאקה

 

אופן ההכנה:
1. מסננים את השקדים והקשיו ממי ההשריה
2. טוחנים היטב בבלנדר יחד עם חצי כוס מים ומעבירים דרך בד דק לסינון הנוזלים/ מכניסים למסחטה של יורום יחד עם חצי כוס מים.
3. שמים את הנוזלים בקערת זכוכית עמוקה ומוסיפים את שאר הרכיבים.
4. מוסיפים מים קרים לפי דרגת הסמיכות הרצויה.
5. יוצקים לכוס מפנקת ולוגמים בהנאה.

ומה עושים עם שאריות השקדים והקשיו שנשארו?- כדאי ליצור מהן עוגיות טחינה נפלאות, פשוט לטחון את השאריות עם רבע כוס טחינה גולמית ו 5 תמרים קצוצים, ליצור עיגולים ולהתענג. הכדורים הללו נשמרים היטב במקפיא לאורך זמן.


 



 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים