צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

גלידת יוגורט פרג מהיר הכנה

אוהבים פרג? וגלידה? רוצים זריקת סידן ואין לכם זמן? זו המנה בשבילכם- קלה להפליא, טעימה להפליא ובריאה (להפליא).
 
רכיבים (4 מנות):
 
200 מ"ל יוגורט כבשים או עיזים לפחות 3%. 
3 כפות פרג טחון טרי.
כף חמאת שקדים טבעית ללא תוספות.
בננה בשלה חתוכה.
2 כפיות סירופ מייפל אורגני או תמר מגעול עסיסי קצוץ.
אפשרות מומלצת: חצי כפית לציטין (מאחד את התערובת למרקם הומוגני ומוסיף בריאות למח!)
 
אופן ההכנה:
 
1. טוחנים הכול היטב למרקם אחיד.
2. מקפיאים 5 שעות לפחות, שולפים וממתינים 5-10 דקות לפני ההסתערות. כדאי להקפיא בתבניות סיליקון בצורות כיפיות.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים