צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

עוגיות שיבולת שועל

"כאילו שוקולד צ'יפס" אבל ללא ייסורי מצפון! עוגיות מצוינות וממכרות שמעולות למניעה וטיפול ביתר לחץ דם, כולסטרול גבוה, PMS, כיבים עיכוליים עצירות, תסמונת המעי הרגיש, מיגרנה,אסתמה ואהובות על ילדים ומבוגרים כאחד.

מרכיבים (40 עוגיות):
 
3 כוסות שיבולת שועל.
½1 כוסות קמח כוסמין מלא.
כוס צימוקים אורגנים או שוקולד צ'יפס 60% מוצקי קקאו.
1 כפית סודה לשתיה.
קורט מלח הימלאיה.
100 גרם חמאה מומסת או חצי כוס שמן קוקוס מכבישה קרה.
1 ביצה אורגנית/בננה בשלה מעוכה
5 כפות רסק תפוחים.
חצי כוס סוכר קוקוס.
1 כפית תמצית וניל טבעית.
 
אופן ההכנה:

1.   בקערה אחת מערבבים את החומרים היבשים ובקערה שנייה את שאר החומרים.
2.   מערבבים את שתי התערובות, יוצרים כדורים בגודל של שזיף, מועכים מעט ואופים בחום של 170 מעלות כרבע שעה.
יש להניח את העוגיות במרחק מה אחת מהשנייה, בגלל התפשטותן בעת האפייה.



ניתן לשמור במקפיא כחודשיים.
 
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים