צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

לביבות ירק אפויות, טבעוניות ומודולריות


לפניכם מתכון מנצח ללביבות שאתם יכולים לגוון ולשנות עם עקרונות מנחים. ברשימת האופציות לקמחים תמצאו קמחים עשירים בחלבון שיעשירו את הלביבות בערך תזונתי של ברזל, סידן, מגנזיום וויטמינים. הלביבות נטולות גלוטן וטבעוניות ואפשר להגיש אותן לצד מטבל כמו טחינה משומשום מלא או כל מטבל אחר מפרק הממרחים- לחצו כאן כדי לקבל רעיונות.



רכיבים (20 לביבות)

4 כוסות ירקות מגוררים לבחירתכם: גזר, קישוא, סלק, ברוקולי, כרובית וכדומה.
כוס עשבי תיבול לפי טעמכם: שמיר, פטרוזיליה, כוסברה
1 בצל סגול חתוך דק
חצי כוס קמח טף/קמח עדשים כתומות/קמח חומוס/קמח אמרנט/קמח שקדים
3 כפות שמרי בירה 
שליש כוס צנוברים
שליש כוס שמן זית
חצי כפית מלח הימלאיה דק
תבלינים לפי הטעם: צ'ילי, פפריקה, קארי, כורכום, פלפל שחור, כמון

אופן ההכנה:
  1. מאדים את הבצל במחבת מכוסה על אש נמוכה ללא שמן עד להשתקפותו.
  2. קוצצים את עלי השמיר, הכוסברה והפטרוזיליה.
  3. מערבבים את כל הרכיבים היטב.
  4. מכדררים בידיים ופוחסים קלות, מניחים על נייר אפיה משומן בשמן זית.
  5. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180, מעלות כ 20 דקות, הופכים בעדינות ואופים עוד כרבע שעה.
 
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים