צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

חטיפי כוסמת חלבה קראנצ'יים

כוסמת היא אחד הדגנים המזינים שיש. בין שאר המתנות שיש לה עבורנו היא מכילה רוטין שהוא ביופלבנואיד המחזק את כלי הדם ועל כן תועיל לסובלים מדליות, חולשה בגפיים עקב זרימת דם לקויה ואף לעיניים- ביחוד אצל סכרתיים. השריה והנבטת הכוסמת קלים ומהירים יחסית וגורמים להעלמת הניחוח האופיני לה שלא כולם אוהבים ובגללו נמנעים מלצרוך אותה וחבל כי היא באמת מזינה מאד. אם אתם רוצים לדלג על שלב ההשריה וההנבטה תוכלו לקנות פצפוצי כוסמת מונבטת מוכנים של חברת שורשי ציון. תוכלו להזמין באתר שלהם עוד שלל מוצרים סופר איכותיים ואם תזינו בעגלת הקניות את קוד הקופון "אפרת" תזכו להנחה חביבה...

רכיבים (ל 8 מנות):

כוס כוסמת ירוקה או כוס פצפוצי כוסמת של שורשי ציון
חצי כוס טחינה גולמית משומשום מלא
חצי כוס דבש לא מחומם  (נתון שיהיה כתוב על הצנצנת)- טבעונים שלא משתמשים בדבש יכולים בכיף להחליף בסילאן/נקטר קוקוס
כפית תחליף נס קפה כמו fini  או צ'יקו

אופן ההכנה: 

1. משרים כוסמת ירוקה ל 3 שעות- מחליפים את המים מדי פעם.
2. מניחים את הכוסמת במסננת לכיממה עד שהיא מצמיחה זנב חמוד- גם כאן יש לשטוף מדי פעם.
3. שוטפים היטב ומניחים על תבנית ליבוש בתנור בחום של 50 מעלות בתכנית הטורבו כ 8 שעות.  אם יש ברשותכם מייבש מזון זו אופציה נהדרת ואז יש לייבש במשך כיממה.
4. מערבבים את כל שאר החומרים עם הכוסמת היבשה ומהדקים לתבניות סיליקון.
5. מקפיאים ושולפים כגוש מפצפץ וקראנצ'י.


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים