תוספת מעניינת ומשדרגת לסלט. התוספת מכילה סיבים תזונתיים ושום, שכידוע טוב ליתר לחץ דם, כולסטרול גבוה, סרטן, חיזוק מערכת החיסון ולחימה בחיידקים ופרזיטים שונים.
 רכיבים: 
4 פרוסות לחם שיפון או כוסמין מלא.
3 שיני שום מעוכות.
2 כפיות פטרוזיליה קצוצה.
שליש כוס שמן זית.
כפית פפריקה (אפשר חריפה)
רבע כפית מלח הימלאיה או 
herbamare .
 
אופן ההכנה:
 
1. 
חותכים את הלחם לריבועים קטנים. 
2. 
מערבבים עם שאר החומרים ואופים בתנור בחום של 160 מעלות, כעשרים דקות עד שהלחם משחים. יש לערבב מדי פעם תוך כדי אפיה.