צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

גלידת תאנים-שוקומאקה

לפניכם גלידה עשירה בסופרפודס, מזינה מאד, עשירה בסידן, סיבים תזונתיים ונוגדי חימצון. הגלידה נימוחה ומיוחדת בטעמה וקשה להפסיק ללקק ממנה...

רכיבים ( כ 5 מנות)

שליש כוס חמאת קקאו מומסת/שמן קוקוס
כף גדושה ממרח שקדים
200 מ"ל קרם קוקוס 17% שומן לפחות
רבע כוס מייפל/ סילאן/ 20 טיפות סטיביה
5 תאנים בדוקות קצוצות
כפית אבקת מאקה
קורט מלח הימלאיה דק
3 כפות אבקת קקאו
אופציות לשדרוג: כפית אינולין, כפית מסקיט/לוקומה, כפית לציטין

אופן ההכנה:

1. לטחון היטב את כל הרכיבים למרקם הומוגני לחלוטין
2. למזוג לתבניות ארטיק יעודיות- אפשר לקשט בעיגול תאנה
3. לנעוץ מקל ארטיק ולהקפיא מספר שעות לייצוב.
4. כדאי להוציא מההקפאה כחמש דקות לפני האכילה.



 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים