צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרף לניוזלטר החודשי שלנו
 
ותיהנה בכל חודש ממידע חדש ובריא ומתכונים והמלצות לחיים בריאים יותר
 
 
 

גלידת זבת תאנים ודבש

לפניכם גלידה מיוחדת בטעמה משילוב של יוגוט צאן, תאנים ודבש- קינוח שהוא "קלאס באפס מאמץ..."  הגלידה עשירה בסידן ממקור התאנים והיוגורט עיזים ובסיבים תזונתיים שיחד עם החיידקים הידידותיים שביוגורט תעשה רק טוב למערכת העיכול.


רכיבים ל כ 3 מנות
 
200 מ"ל יוגורט צאן
4 תאנים בדוקות קצוצות
2 כפות דבש

אפשרות ל: קורט גרגרי וניל, כפית מאקה, כפית לציטין, כפית אינולין, קפסולת פרוביוטיקה, כף חמאת שקדים, כף חמאת קשיו

אופן ההכנה:

3. לטחון היטב את הרכיבים
2. להקפיא בתבניות גלידה ייעודיות עם מקל 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים