לפניכם גלידה עשירה בסופרפודס, מזינה מאד, עשירה בסידן, סיבים תזונתיים ונוגדי חימצון. הגלידה נימוחה ומיוחדת בטעמה וקשה להפסיק ללקק ממנה...
רכיבים ( כ 5 מנות)
שליש כוס חמאת קקאו מומסת/שמן קוקוס
כף גדושה ממרח שקדים
200 מ"ל קרם קוקוס 17% שומן לפחות
רבע כוס מייפל/ סילאן/ 20 טיפות סטיביה
5 תאנים בדוקות קצוצות
כפית אבקת מאקה
קורט מלח הימלאיה דק
3 כפות אבקת קקאו
אופציות לשדרוג: כפית אינולין, כפית מסקיט/לוקומה, כפית לציטין
אופן ההכנה:
1. לטחון היטב את כל הרכיבים למרקם הומוגני לחלוטין
2. למזוג לתבניות ארטיק י
![](https://sfilev2.f-static.com/image/users/246913/ftp/my_files/%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%93%D7%AA%20%D7%AA%D7%90%D7%A0%D7%99%D7%9D%20%D7%95%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93.jpg)
עודיות- אפשר לקשט בעיגול תאנה
3. לנעוץ מקל ארטיק ולהקפיא מספר שעות לייצוב.
4. כדאי להוציא מההקפאה כחמש דקות לפני האכילה.