צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרף לניוזלטר החודשי שלנו
 
ותיהנה בכל חודש ממידע חדש ובריא ומתכונים והמלצות לחיים בריאים יותר
 
 
 

גלידת תאנים-שוקומאקה

לפניכם גלידה עשירה בסופרפודס, מזינה מאד, עשירה בסידן, סיבים תזונתיים ונוגדי חימצון. הגלידה נימוחה ומיוחדת בטעמה וקשה להפסיק ללקק ממנה...

רכיבים ( כ 5 מנות)

שליש כוס חמאת קקאו מומסת/שמן קוקוס
כף גדושה ממרח שקדים
200 מ"ל קרם קוקוס 17% שומן לפחות
רבע כוס מייפל/ סילאן/ 20 טיפות סטיביה
5 תאנים בדוקות קצוצות
כפית אבקת מאקה
קורט מלח הימלאיה דק
3 כפות אבקת קקאו
אופציות לשדרוג: כפית אינולין, כפית מסקיט/לוקומה, כפית לציטין

אופן ההכנה:

1. לטחון היטב את כל הרכיבים למרקם הומוגני לחלוטין
2. למזוג לתבניות ארטיק יעודיות- אפשר לקשט בעיגול תאנה
3. לנעוץ מקל ארטיק ולהקפיא מספר שעות לייצוב.
4. כדאי להוציא מההקפאה כחמש דקות לפני האכילה.
5. אפשר לחלופין להכניס את התערובת למכונת גלידה.


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים