
במקום לקנות גרנולה, הכינו בבית ותראו כמה שזה פשוט. זו ארוחת בוקר מושלמת בליווי יוגורט טבעוני כמו של yogunut, חלב צמחי ללא סוכר או יוגורט עיזים אורגני. מצויינת לסכרתיים, לסובלים מכולסטרול גבוה, מיתר לחץ דם, מאנמיה, מכיבים עיכוליים,
PMS, קנדידה, אסתמה של העור, היפותירואידיזם, ומיגרנה.
רכיבים (20 מנות):
חצי ק"ג שיבולת שועל מלאה.
רבע כוס פרג לא טחון.
חצי כוס שקדים חצויים.
רבע כוס צנוברים/גרעיני דלעת.
רבע כוס פתיתי קוקוס.
חצי כוס שומשום מלא.
רע כוס פרג שלם.
חצי כוס אגוזי קשיו / אגוזי פקאן חצויים.
כוס צימוקים/דובדבנים מיובשים אורגניים (למי שאין קנדידה).
חצי כוס זרעי פשתן שלמים.
2 כפות שמן קוקוס מכבישה קרה.
6 כפות סילאן (למי שיש קנדידה: 20 טיפות סטיביה).
* אפשר כמובן להתפרע ולגוון ולהוסיף זרעי ציה, קינמון טחון, משמשים מיובשים אורגניים קצוצים וכל העולה על דמיונכם הפרוע בהתאם לטעמכם הקולינרי!
אופן ההכנה:
1.
מערבבים בתבנית אפיה שמן קוקוס סילאן, שומשום ושיבולת שועל.
2. אופים בחום של 160 מעלות כחצי שעה ומערבבים מדי פעם.
3. מכבים את התנור ו
מוסיפים את שאר הרכיבים חוץ מזרעי הפשתן והצימוקים / דובדבנים ומשאירים בתנור החם לעוד 20 דקות.
4. מוציאים מהתנור ומוסיפים זרעי פשתן קשיו / פקאן חצוי וצימוקים / דובדבנים מיובשים.
5. מצננים ושומרים בצנצנת זכוכית במקרר.