צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרף לניוזלטר החודשי שלנו
 
ותיהנה בכל חודש ממידע חדש ובריא ומתכונים והמלצות לחיים בריאים יותר
 
 
 

מאפינס דאבל קרמל

המאפינס האלה הם מעדן לאוהבי הקרמל, הם יוצאים נימוחים ומרוכזים בטעם וכל ביס הוא הנאה צרופה! הם פשוטים להכנה ברגע שיש את כל הרכיבים- ובהחלט שווה ללכת לבית טבע ולרכוש אותם, האמינו לי. שימו לב לאופציות השונות לקמח ולכמות ההמתקה שתלויה בטעם האישי שלכם.
אגב, אני הכנתי אותם כבר פעמיים- בפעם הראשונה עם שוקולד קרמל מלוח אורגני ובפעם השניה עם סוכריות טופי קרמל אורגניות שמומתקות בסוכר קוקוס ומכילות אחלה רכיבים. בתמונה הקטנה- המאפינס עם הסוכריות
תכינו את שניהם... לא תצטערו!

רכיבים (6 מאפינס)

כוס וחצי קמח שקדים או 3/4 כוס קמח שקדים + 3/4 כוס ערמונים טחונים למרקם קמחי 

קורט מלח

כפית סודה לשתיה ללא אלומיניום

1/4-1/2 כוס סוכר קוקוס / קסיליטול טבעי (אם יש לכם קנדידה אפשר 20-30 טיפות סטיביה איכותית טבעית) -אגב, אני שמתי כף סוכר קוקוס והיה לי מספיק מתוק

כפית משקה שעורה גרין פילד או תחליף נס קפה אחר מומס בחצי כוס חלב חם של שיבולת שועל /אגוזי ברזיל/קוקוס/מים חמים

חצי כפית תמצית וניל טבעית / קורט גרגרי וניל

חצי כוס רסק תפוחי עץ/בננה (יש גם רסק שעשוי משניהם)

שליש כוס קרמלו-  ממרח משגע טבעי ללא סוכר ושמן בטעם קרמל 

כפית חומץ תפוחים

6 קוביות שוקולד קרמל מלוח של benjamissimo - תוכלו למצוא אותו בסניפים של רשת הטבע ניצת הדובדבן בלבד- זה מותג פרטי שלהם.

או (ואפשר גם וגם, ברור!)

סוכריות טופי קרמל אורגניות קצוצות

אופן ההכנה

1. ערבבו את החומרים היבשים בקערה ואת החומרים הרטובים בקערה נפרדת- למעט השוקולד.

2. אחדו את שתי התערובות על ידי ערבוב עדין.

3. הניחו שתי כפיות גדושות מהתערובת בתבניות מאפינס אישיות, הניחו מעל קוביית שוקולד קרמל מלוח קצוץ או סוכריות טופי אורגניות קצוצות וכסו אותו עם עוד 2 כפיות גדושות מהתערובת.

4. אפו בחום של 180 מעלות על טורבו, כ 20-25 דקות עד שהמאפינס מתייצב אך לא מתייבש.

5. צננו והניחו במקרר מספר שעות למירכוז הטעמים.

6. אפשר לאכול את המאפין קר ואפשר לחמם מעט ואז השוקולד או הטופי בפנים ימסו- ואפשר אחד כך ואחד כך...


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים