הסלט המיוחד שלפניכם מכיל חלבונים זמינים, ליקופן, אנתוציאנינים, קוורצטין (כל אלה שמות של פיטוכימיקלים- צבענים של הירקות) בעלי סגולות נפלאות ורבות. הסלט טוב לכולסטרול, בעיות בערמונית, סרטן ועצירות.
רכיבים (2 מנות):
1 כוס נבטוטים (מאש, עדשים, אזוקי ועוד).
חצי גמבה אדומה או צהובה.
2 כפות בצל סגול.
כפית גדושה חמאת בוטנים טבעית (בוטנים מרוססים מאד- העדיפו חמאת בוטנים אורגנית).
רבע כפית מלח הימלאיה או herbamare .
אופן ההכנה:
1. קוצצים דק גמבה ובצל, מוסיפים את הנבטוטים ומערבבים.
2. בקערה גדולה מערבבים נמרצות את חמאת הבוטנים והמלח לאיחוד מלא.
3. מוסיפים את הירקות ומערבבים היטב.