![](https://sfilev2.f-static.com/image/users/246913/ftp/my_files/%D7%A1%D7%9C%D7%98%20%D7%A0%D7%91%D7%98%D7%95%D7%98%D7%99%D7%9D.jpg)
הסלט המיוחד שלפניכם מכיל חלבונים זמינים, ליקופן, אנתוציאנינים, קוורצטין (כל אלה שמות של פיטוכימיקלים- צבענים של הירקות) בעלי סגולות נפלאות ורבות. הסלט טוב לכולסטרול, בעיות בערמונית, סרטן ועצירות.
רכיבים ( 4 מנות ):
1 כוס נבטוטים (מאש, עדשים, אזוקי ועוד).
גמבה אדומה, צהובה או כתומה או גם, גם וגם...
1 מלפפון
רבע בצל סגול.
כפית גדושה חמאת בוטנים טבעית (בוטנים מרוססים מאד- העדיפו חמאת בוטנים אורגנית בצנצנת זכוכית).
רבע כפית מלח הימלאיה או
herbamare .
אופן ההכנה:
1.
קוצצים דק גמבה, מלפפון ובצל, מוסיפים את הנבטוטים ומערבבים.
2. בקערה גדולה מערבבים נמרצות את חמאת הבוטנים והמלח לאיחוד מלא.
3. מוסיפים את הירקות ומערבבים היטב.