צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרף לניוזלטר החודשי שלנו
 
ותיהנה בכל חודש ממידע חדש ובריא ומתכונים והמלצות לחיים בריאים יותר
 
 
 

סלט נבטים, ערמונים ובטטות צלויות

חגיגה צבעונית וטעימה בצלחת אחת המשלבת שפע נוגדי חמצון, ויטמין A, ויטמין C, סידן, מגנזיום, ברזל ועוד נוטריאנטים שהגוף אוהב. סלט כזה בתחילת ארוחה יסייע לטיפול בעצירות, בעיות עור שונות, דלקות פרקים ובחיזוק מערכת החיסון.

רכיבים ל 4 מנות:

בטטה קטנה חתוכה לקוביות
חצי חבילת נבטי ברוקולי
חצי חבילת נבטי צנונית
חופן עלי שמיר
8 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
10 ערמונים קלופים קלויים (אפשר לקנות מוכנים) חתוכים.
4 כפות שמן זית איכותי + מלח הימלאיה לפי הטעם לתיבול הסלט
רבע כוס שמן זית איכותי + חצי כפית מלח הימלאיה לצליית הבטטות

אופן ההכנה:
1. את קוביות הבטטה מערבבים עם שמן זית ומלח וצולים בתנור בחום של 180 מעלות כחצי שעה, תוך כדי ערבוב עד שהבטטות רכות ושחומות מעט.
2. שוטפים ומסננים היטב את הנבטים וחותכים גס.
3. קוצצים את עלי השמיר דק דק ומוסיפים לנבטים.
4. מערבבים את כל רכיבי הסלט ומתבלים. רצוי לאכול סמוך לתיבול.



 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים