צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרף לניוזלטר החודשי שלנו
 
ותיהנה בכל חודש ממידע חדש ובריא ומתכונים והמלצות לחיים בריאים יותר
 
 
 

סמודי מהפנט

כשאומרים סמודי מתכוונים למעדן סמיך במרקם של כמעט גלידה. קערות סמודי הן כבר אורחות ותיקות במסעדות בריאות שונות בארץ, והן כל כך יפות שכמעט חבל לאכול אותן, אבל אי אפשר שלא! לפניכם סמודי מהפנט בססגוניותו שיעשיר, יזין, ימתיק ויקרר בימי הקיץ הישראלי החמים

רכיבים למנה אחת:

בננה אחת חתוכה קפואה 
חצי כוס אוכמניות קפואות
תמר מג'עול עסיסי
חופן אגוזי קשיו - כדאי להשרות ל 4 שעות לפחות
כף גדושה ממרח שקדים טבעי
כפית אבקת מאקה- שורש מזין, מאזן הורמונלית ומעניק אנרגיות (לא חובה)
כפית אבקת מזונות על ורודה/סגולה- לא חובה אבל מוסיפה צבע מהפנט ושפע של נוגדי חימצון (בחנויות הטבע תמצאו מספר מותגים)
חצי כוס קוביות קרח

רעיונות לקישוט: רואונולה (אני מכורה לזו של חברת "שורשי ציון"), גרנולה, זרעי צ'יה, גוג'י ברי, שבבי קוקוס, שבבי קקאו וככל העולה על רוחכם הבריאה

אופן ההכנה: 

שמים את כל הרכיבים בבלנדר חזק וטוחנים למרקם חלק לגמרי.
מוזגים לקערה מפנקת, בוזקים 3-4 קישוטים ואוכלים מיד.



 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים