צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרף לניוזלטר החודשי שלנו
 
ותיהנה בכל חודש ממידע חדש ובריא ומתכונים והמלצות לחיים בריאים יותר
 
 
 

סמודי מחמם וממריץ

סמודי הוא מנה קרה שהמרקם שלה גלידתי רך. אבל הסמודי הזה מכיל רכיבים עם אנרגיה מחממת והוא מבוסס על בננות שהן בעצם פרי חורפי ולכן מתאים מאד לחורף.
חוץ מזה שמבחינתי גלידות וכל מה שדומה להן אפשר, מומלץ, רצוי וכיף לאכול בכל עונה!
שימו לב שחלק מהרכיבים יש להקפיא מראש וכדאי בחתיכות קטנות שיעזרו לבלנדר ויזרזרו את תהליך ההכנה.

רכיבים (2 מנות):

2 בננות בינוניות חתוכות ומוקפאות מראש
כוס (כ 200 מ"ל) שמנת טבעונית של "אוטופי" (מבוססת על קשיו ופרוביוטיקה) או קרם קוקוס 17% שומן לפחות- להקפיא מראש בתבנית קרחוניות קטנות
כפית אבקת מאקה- אבקה של שורש מחמם, אפרודיזיאק ומעניק אנרגיה פיזית ונפשית
מים- לפי הצורך

אופציות להוספה: כפית אבקת באובב, כפית אבקת לציטין, כפית לוקומה, כפית אבקת מסקיט, כף אבקת קקאו, כפית אבקת אשווגנדה
אופציות לטופינג: שבבי קקאו, גוג'י ברי, שבבי קוקוס, מאל בריס, זרעי צ'יה, אוכמניות, פצפוצי כוסמת/קינואה
אופן ההכנה:

1. מניחים את הרכיבים הבסיסיים והאופציות להוספה בבלנדר וטוחנים היטב.
2. מוסיפים מעט מים בכל פעם עד להגעת מרקם סמיך מאד והומוגני.
3. מוזגים לקערות אישיות ומקשטים בטופניג.
4. אוכלים מיד לפני שזה ימס.


ואפשר להשתמש במכונת הגלידה המופלאה הזו שעושה גם סמודיס: לחצו כאן כדי להגיע אליה


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים