צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרף לניוזלטר החודשי שלנו
 
ותיהנה בכל חודש ממידע חדש ובריא ומתכונים והמלצות לחיים בריאים יותר
 
 
 

עוגיות דאבל שוקולד מפתיעות

העוגיות השוקולדיות האלה מכילות רכיב הזוי, מוזר, משונה שהוא בעצם הבסיס לבצק. אף אחד לא ירגיש ולא יאמינו לכם- היו אמיצים והכינו, באמת שלא תצטערו! 
מדובר בשעועית אדומה!!!
ואחרי שהתנסתי בהכנת עוגת שוקו צ'יפס מחומוס, ובראוניז משעועית שחורה נראה לי שהבנתי את הקטע של משפחת הקטניות: הן פשוט משתלבות מושלם בקינוחים. לא גילו לנו את זה, אבל עלינו עליהם...

המתכון מבוסס על מתכון מהבלוג האינסטגרמי של shaynazzz

רכיבים (כ 15 עוגיות):

1 שימורי שעועית אדומה אורגנית (240 גרם לאחר סינון)
2 כפות גדושות אבקת קקאו
1 ביצה אורגנית
3 כפות ממרח צ'ופלה- אפשר במקום 3 כפות ממרח שקדים/קשיו+ 2 כפות אבקת קקאו
25 טיפות סטיביה טבעית/חצי כוס סוכר קוקוס/קסיליטול
קורט מלח הימלאיה

למילוי/פיזור: חתיכות גדולות של שוקולד איכותי כמו קרמל מלוח/גוג'י ברי שקדים/ 80%- של בנג'מיסימו או vivani - ויואני 75% 

אופן ההכנה:

1. שטפו וסננו את השעועית
2. הכניסו את כל הרכיבים - חוץ מקוביות השוקולד-  לבלנדר וטחנו היטב
3. הכניסו למקרר לכחצי שעה להתייצבות
4. הכינו כדורים, פחסו עם היד- הכניסו קובית שוקולד קצוצה ועטפו אותה בעיסה ושוב כדררו (לחלופין אפשר לפזר על העוגיות את השוקולד). הבצק מאד דביק וזה בסדר.
5. הניחו על נייר אפיה אקולוגי ואפו חום של 170 מעלות כרבע שעה- העוגיות יצאו מהתנור רכות ויתקשו לאיטן תוך כדי קרור.
6. אפשר להקפיא את העוגיות כחודשיים ולהוציא כרבע שעה לפני אכילה- רצוי לאכול אותן חמימות.


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים